Mbledhja e 6-të e Komitetit Drejtues të Projektit STAR2

Përfundon ngritja e grupeve të punës për pilotimin e planeve të integritetit në 6-të bashkitë pilote
May 27, 2019
Mblidhet Komiteti Drejtues për implementimin e Sistemit Informatik të Zyrës me Një Ndalesë
June 25, 2019

Mbledhja e 6-të e Komitetit Drejtues të Projektit STAR2

Komiteti Drejtues i Projektit STAR2 u mblodh në takimin e tij 6-të dje, në datë 6 Qershor 2019.

Mbledhja u drejtua nga Zëvendës Ministrja e Brendshme, znj. Romina Kuko në cilësinë e partnerit institucional të projektit dhe znj. Lymia Eltayeb, Përfaqësuesja e Përhershme e UNDP Shqipëri.
Pjesëmarresit u prezantuan me progresin dhe ecurinë e deritanishme të projektit dhe diskutuan mbi çështje e sfida për arritjen e objektivave deri në përfundim të tij.

Komiteti Drejtues vlerësoi pozitivisht punën intensive dhe rezultatet e arritura në periudhën që lamë pas.

U rekomandua që edhe gjatë periudhës në vazhdim të ruhet intensiteti i aktiviteteve dhe të sigurohet arritja e të gjithave objektivave të vendosura brenda afatit të përfundimit të projektit.

STAR2 – Konsolidimi i Reformës Territoriale dhe Administrative – është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian European Union in Albania Qeveria e Suedisë Embassy of Sweden in Tirana in Tirana Qeveria e Italise AICS Tirana, Qeveria e Zvicres Embassy of Switzerland in Albania #USAID, UNDP dhe Qeveria e Shqipërisë. Projekti zbatohet nga Zyra e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Shqipëri UNDP Albania në bashkëpunim me Ministria e Brendshme

 

Arlinda Budo