Drejtori i AMMV i ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i AMMV, Bekim Murati në emisionin 7 pa 5 në Vizion +
July 13, 2018
Scan TV/ Eksperti i IDM intervistë për Instrumentat për Transparencë e Llogaridhënie efektive të qeverisjes vendore
July 18, 2018

Drejtori i AMMV i ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore, z.Bekim Murati duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore në Shqipëri.
STAR2 mbështetet nga Bashkimi Europia, Qeveria e Suedisë, Zvicrës, Italisë, USAID, PNUD dhe Qeveria e Shqipërisë.

Shihni intervistën e plotë në linkun e mëposhtëm.