Drejtori i AMMV, Bekim Murati në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

STAR2 mbështet 61 bashkitë e Shqipërisë në ngritjen e kapaciteteve për zbatimin e Kodit të Procedurave Administrative
July 12, 2018
Drejtori i AMMV i ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion +
July 13, 2018

Drejtori i AMMV, Bekim Murati në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore në Shqipëri.
STAR2 mbështetet nga European Union in Albania Embassy of Sweden in Tirana Embassy of Switzerland in Albania Ambasciata d’Italia a Tirana USAID/Albania UNDP Albania dhe Qeveria Shqipërisë.
Shihni intervistën e plotë në linkun e mëposhtëm.