Uncategorized

March 10, 2014

Bledi Çuçi: Nuk do ta presim pafund opozitën për reformën territoriale

Gazeta Mapo, 28 shkurt 2014 – Shkarkimi i Zana Xhukës, shkrirja e pritshme e AMA-s dhe zhbërja e statusit të Nëpunësit civil, pas pak muajsh as […]
March 7, 2014

Takim Informues me Ambasadorët

Tiranë, 7 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi zhvilloi sot një takim me ambasadorët e akredituar në Tiranë dhe përfaqësues të […]
March 6, 2014

Rekomandime

Rekomandimet e organizatave ndërkombëtare për Reformën Administrativo-Territoriale në Shqipëri Bashkimi Europian Progresraporti i Komisionit Europian për vitin 2012 dhe 2013 në mënyrë eksplicite i referohet kryerjes […]
March 6, 2014

Statistika

Nevoja për Reformën Administrativo-Territoriale mbështetet edhe në livizjet e mëdha demografike në Shqipëri. Statistikat e migrimit të popullsisë tregojnë se në vitin 2011 në zonat urbane […]