Uncategorized

March 10, 2014

Reforma administrative, përmbysja e nevojshme

Gazeta Shqip, 16 janar 2014 (nga Skënder Minxhozi) – Në mes të sherrit të buxhetit që u konsumua në ditët e fundit të dhjetorit dhe mpirjes […]
March 10, 2014

Konfindustria: Reforma territoriale-administrative, domosdoshmëri për ekonominë

NOA.al, 19 janar 2014 – Administratori i përgjithshëm i Konfindustria Gjergj Buxhuku ka dhënë mbështetjen në parim për reformën territoriale-administrative në vend.
March 10, 2014

Çuçi në Tete a Tete: I kemi votat për reformën, por ftojmë opozitën

Shqiptarja.com, 22 janar 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi, ishte i ftuari i rradhës në emisionin Tete a Tete, në A1 Report, […]
March 10, 2014

Bledi Çuçi: Nuk do ta presim pafund opozitën për reformën territoriale

Gazeta Mapo, 28 shkurt 2014 – Shkarkimi i Zana Xhukës, shkrirja e pritshme e AMA-s dhe zhbërja e statusit të Nëpunësit civil, pas pak muajsh as […]