Uncategorized

March 13, 2014

Reforma Administrativo-Territoriale – nis turi i konsultimeve publike në nivel lokal

Lezhë, 13 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi i shoqëruar nga bashkëkryetari i Komisionit të posaçëm Parlamentar për Reformën Administrativo-Territoriale, Bashkim […]
March 11, 2014

Reforma Administrativo-Territoriale në nivelin e dytë të qeverisjes vendore

Tiranë, 11 mars 2014 – Reforma Administrativo-Territoriale në nivelin e dytë të qeverisjes vendore, në nivel qarku, ishte në qendër të diskutimeve në tryezën e organizuar […]
March 11, 2014

Rajonalizimi i Shqipërise – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut

Tiranë, 11 mars 2014 – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut mbi reformën qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel […]
March 10, 2014

Çuçi: Në zgjedhjet vendore shkojmë me ndarje të re territoriale

Shqiptarja.com, 15 janar 2014 – Zgjedhjet e Vitit 2015 do ta gjejnë Shqipërinë me ndarje të re territoriale. Në një intervistë për A1 Report Ministri për […]