Në Media

July 18, 2018

Scan TV/ Eksperti i IDM intervistë për Instrumentat për Transparencë e Llogaridhënie efektive të qeverisjes vendore

I ftuar në emisionin “Përtëfol”, Shefqet Bruka, Ekspert i lartë per Qeverisjen Vendore i Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim duke shpjeguar Instrumentat për Transparencë dhe Llogaridhënie […]
July 13, 2018

Drejtori i AMMV i ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore, z.Bekim Murati duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore […]
July 13, 2018

Drejtori i AMMV, Bekim Murati në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore në Shqipëri. […]
July 12, 2018

Gazeta Mapo/ Prezantohen instrumentet për transparencë dhe llogaridhënie efektive

U prezantuan në Këshillin Konsultativ të Qeverisjes Qendrore me Vetëqeverisjen Vendore Instrumentat për Transparencë dhe Llogaridhënie efektive të qeverisjes vendore. Me gjithë ekzistencën e kuadrit ligjor […]