Galeri

June 22, 2018

Revista Monitor: Bashkitë e Korçës, Vorës dhe Poliçanit ofrojnë shërbimet më të mira për qytetarët, më të pakënaqurit në…

Qytetarët e Korçës, Vorës dhe Poliçanit janë më të kënaqurit në rang vendi me shërbimet që marrin prej bashkive të tyre. Indeksi i kënaqësisë qytetare u […]
June 22, 2018

Vlerësim mbi nivelin e dixhitalizimit dhe publikimit online nga bashkitë të Vendimeve të Këshillave Bashkiake

Vlerësimi është realizuar në kuader të mbështetjes së  STAR 2 për 35 bashki për publikimin e Vendimeve të Keshillave të tyre Bashkiak on – line. Kjo […]
June 11, 2018

TV Rozafa/ Transparenca dhe llogaridhënia nivel vendor, workshop konsultues me përfaqësues të bashkive të veriut

June 1, 2018

STAR2 takim me drejtuesit bashkiak në qarqet Shkodër e Lezhë

Projekti “STAR2”, “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale”, zhvilloi në 3 Prill në Shkodër një takim me drejtues të bashkive të qarqeve Shkodër e Lezhë, që përmbylli […]