Aktivitete

June 1, 2018

STAR2 takim me drejtues të bashkive të qarqeve Vlorë e Gjirokastër

Projekti “STAR2”, “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale”, zhvilloi në 28 Mars në Vlorë një takim me drejtues të bashkive të qarqeve Vlorë dhe Gjirokastër, me synim […]
June 1, 2018

STAR2 nis takimet me kryebashkiakët, diskutime me drejtues të bashkive të qarkut Tiranë e Durrës

Projekti STAR2, “Konsolidim i Reformës Administrative-Territoriale”, zhvilloi të enjten, 15 Mars, të parin e një serie takimesh me kryetarët e bashkive në gjithë Shqipërinë, me qëllim […]
June 1, 2018

STAR2 mbështet rritjen transparencës së bashkive, publikohen on line vendimet e Këshillave Bashkiakë

“Rritja e transparencës dhe llogaridhënies së organeve të pushtetit vendor ndaj qytetarëve është një nga objektivat kryesor në mbështetjen për forcimin e vetqeverisjes vendore nga projekti […]
May 31, 2018

Instrumentat për rritjen e transparencës së bashkive, takim konsultues në Tiranë

Projekti STAR2, (Konsolidim i Reformës Administrative-Territoriale ), po mbështet 61 bashkitë e vendit për të përmirësuar transparencën dhe llogaridhënien për qytetarët, në përputhje me detyrimin ligjor […]