Aktivitete

July 3, 2018

Mbledhja e 4-ët e Komitetit Drejtues të STAR2

U zhvillua në 29 qershor, pranë zyrave të PNUD, mbledhja e katërt e Komitetit Drejtues të projektit STAR2. Mbledhja u drejtua nga Zëvendës Ministrja e Brendshme, […]
June 28, 2018

Diskutohet në Tiranë nevoja e ngritjes se kapaciteteve të njësive të vetëqeverisjes vendore për rritjen e zbatueshmërisë së rekomandimeve të Kontrollit të Lartë të Shtetit

Tiranë, 28 Qershor, 2018- Projekti STAR2 (Konsolidim i Reformës Administrative Territoriale), po mbështet 61 bashkitë e vendit për forcimin e kapaciteteve të stafit të tyre për […]
June 27, 2018

Berat, takim informues me bashkitë mbi menaxhimin e aseteve

Projekti STAR2, mbështet 61 bashkitë e vendit në forcimin e kapaciteteve njerëzore në fushën e menaxhimit financiar. Përmes mbështetjes së projektit u organizua në 26 Qershor […]
June 22, 2018

Zbatimet e rekomandimeve të KLSH, 21 bashki marrin pjesë në tre sesione informuese mbështetur nga STAR2

21 bashki u bënë  pjesë e tre sesioneve informuese në qytetet Kukës, Pogradec dhe Vlorë për prezantimin e mbështetjes që STAR2 do u ofrojë 61 bashkive […]