Aktivitete

March 9, 2018

Projekti STAR2, nis vlerësimi i situatës së qeverisjes vendore. IDRA në Bashkitë Himarë e Sarandë

Në kuadrin e projektit STAR 2, ka nisur zbatimi i procesit të “Vlerësimit të Situatës së Qeverisjes Vendore në Shqipëri”, që do të shtrihet në të […]
March 9, 2018

BE mbështet Reformën Administrative Territoriale në Shqipëri, firmoset një marrëveshje e re

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri firmosi një marrëveshje financiare me vlerë 3.5 milionë Euro në mbështetje të konsolidimit të Reformës Administrative Territoriale në Shqipëri.  Kontributi […]
March 9, 2018

Vlerësimi i Situatës së Qeverisjes Vendore në 15 bashki

Në kuadrin e projektit STAR 2 vijon zbatimi i procesit të Vlerësimit të Situatës së Qeverisjes Vendore. Instituti i Kerkimeve Urbane dhe Instituti Shqiptar për Kerkim […]
March 9, 2018

Vlerësimi i Situatës së Qeverisjes Vendore -IDRA në bashkitë Finiq e Memaliaj

Vijon procesi i “Vlerësimit të Situatës së Qeverisjes Vendore në Shqipëri”,në kuadrin e projektit STAR 2. Fotot bashkëlidhur tregojnë ekipin në terren të IDRA – Instituti […]