Aktivitete

March 9, 2018

Ministri Çuçi – Këshilli Europës – bashkëpunim për reformat në qeverisjen vendore

Tiranë, 15 janar 2015 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi zhvilloi një takim me z. Andreas Kiefer, Sekretar i Përgjithshëm i Kongresit për […]
March 9, 2018

Progresi dhe arritjet e programit pilot diskutohen me partnerët ndërkombëtarë

Tiranë, 23 shkurt 2015 – U zhvillua sot takimi i pestë i partnerëve ndërkombëtarë të projektit “Mbështetje për Reformën Administrativo-Territoriale” (STAR). Takimi u përqendrua në ecurinë […]
March 9, 2018

Zbatimi i reformës territoriale – vizitë në bashkinë pilote

27 shkurt 2015 – Progresi dhe sfidat e zbatimit të reformës territoriale, ishin në qendër të vizitës që Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi, […]
March 9, 2018

Grupet e punës në prefektura përgatiten për zbatimin e reformës territoriale

30-31 mars 2015 – Grupet e punës të reformës territoriale, të cilët përfaqësojnë 12 prefekturat e vendit, u mblodhën në një trajnim dy ditor për procesin […]