Aktivitete

March 9, 2018

OSBE: Reforma territoriale, reformë strategjike që ndikoi në marrjen e statusit kandidat

18 shtator 2014 – OSBE vlerëson suksesin e reformës administrativo-territoriale dhe e cilëson si një nga arritjet e qeverisë shqiptare që çuan në vendimin e Këshillit […]
March 9, 2018

Qeveria Italiane – kontribut 800 mijë euro për reformën territoriale

Tiranë, 19 shtator 2014 – Qeveria italiane nënshkroi sot një marrëveshje me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), ku përcaktohet kontributi financiar 800 mijë […]
March 9, 2018

Komisioni Europian vlerëson pozitivisht reformën territoriale

8 tetor 2014 – Komisioni Europian ka vlerësuar pozitivisht arritjet dhe reformat e realizuar nga qeveria shqiptare në raportin e progresit prezantuar sot në Bruksel. Raporti […]
March 9, 2018

Ministri Cuçi takim me të zgjedhurit vendorë: formimi dhe zhvillimi i 61 bashkive të reja

23 dhjetor 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi, ndoqi nga afër punën që ekspertët e kompanisë KPMG, një prej kompanive më të […]