Aktivitete

March 10, 2018

Konsultimet publike vijojnë në Elbasan dhe Pogradec

17 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi vazhdoi turin e konsultimeve publike në nivel lokal për reformën që do të përcaktojë […]
March 9, 2018

Rajonalizimi i Shqipërise – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut

Tiranë, 11 mars 2014 – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut mbi reformën qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel […]
March 9, 2018

Takim Informues me Ambasadorët

Tiranë, 7 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi zhvilloi sot një takim me ambasadorët e akredituar në Tiranë dhe përfaqësues të […]
March 9, 2018

Konferenca Kombëtare Për Reformën Territoriale

Tiranë, 17 tetor 2013 – Qeveria e Shqipërisë shpalli nisjen e Reformës Administrativo-Territoriale me një Konferencë Kombëtare që u mbajt në Tiranë më 17 tetor 2013. Konferenca […]