Aktivitete

March 9, 2018

Reforma Administrativo-Territoriale në nivelin e dytë të qeverisjes vendore

Tiranë, 11 mars 2014 – Reforma Administrativo-Territoriale në nivelin e dytë të qeverisjes vendore, në nivel qarku, ishte në qendër të diskutimeve në tryezën e organizuar […]
March 9, 2018

Partnerët ndërkombëtarë diskutojnë ecurinë e reformës territoriale

Tiranë, 22 prill 2014 – U zhvillua sot takimi i radhës me grupin e donatorëve që mbështesin reformën administrativo-territoriale. Ministri për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi vlerësoi […]
March 9, 2018

Ambasadorët vlerësojnë procesin e reformës territoriale

Tiranë, 23 prill 2014 – Ambasadorët e akredituar në Tiranë dhe përfaqësues të organizatave ndërkombëtare në vend vlerësuan progresin dhe ecurinë e reformës administrativo-territoriale gjatë takimit […]
March 9, 2018

Kryetarët e bashkive propozojnë riorganizim territori bazuar në modelin e rretheve

Tiranë, 29 prill 2014 – Komisioni i Posaçëm Parlamentar për Reformën Administrativo-Territoriale zhvilloi sot një seancë të hapur dëgjimorë me përfaqësuesit e qeverisjes vendore. Të pranishëm […]