Aktivitete

March 9, 2018

Rajonalizimi i Shqipërise – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut

Tiranë, 11 mars 2014 – Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut mbi reformën qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel […]
March 9, 2018

Takim Informues me Ambasadorët

Tiranë, 7 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi zhvilloi sot një takim me ambasadorët e akredituar në Tiranë dhe përfaqësues të […]
March 9, 2018

Konferenca Kombëtare Për Reformën Territoriale

Tiranë, 17 tetor 2013 – Qeveria e Shqipërisë shpalli nisjen e Reformës Administrativo-Territoriale me një Konferencë Kombëtare që u mbajt në Tiranë më 17 tetor 2013. Konferenca […]
March 9, 2018

Procesi i decentralizimit në qendër të bisedimeve me komunitetin e donatorëve

Tiranë, 25 shkurt 2014 – U prezantua sot para Grupit Sektorial të Punës për Decentralizimin progresi që është bërë deri më tani për procesin e reformës […]