Aktivitete

March 10, 2018

Konsultimet publike – interesim i gjerë në Kukës

Kukës, 24 mars 2014 – Takimi i radhës i Ministri të Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi, në kuadër të Reformës Administrativo-Territoriale u zhvillua sot në […]
March 10, 2018

Kriteret e reformës territoriale prezantohen në Përmet

Përmet, 19 mars 2014 – Konsultimet publike për Reformën Administrativo-Territoriale u zhvilluan sot në Përmet ku Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi paraqiti të […]
March 10, 2018

Korçë, konsultim i gjerë publik për reformën territoriale

Korçë, 18 mars 2014 – Qendra e turit të konsultimeve publike për reformë territoriale ishte sot qyteti i Korçës ku morrën pjesë rreth 200 aktorë vendorë […]
March 10, 2018

Konsultimet publike vijojnë në Elbasan dhe Pogradec

17 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi vazhdoi turin e konsultimeve publike në nivel lokal për reformën që do të përcaktojë […]