Aktivitete

May 31, 2018

Instrumentat për rritjen e transparencës së bashkive, takim konsultues në Tiranë

Projekti STAR2, (Konsolidim i Reformës Administrative-Territoriale ), po mbështet 61 bashkitë e vendit për të përmirësuar transparencën dhe llogaridhënien për qytetarët, në përputhje me detyrimin ligjor […]
May 30, 2018

STAR2 mbështet bashkitë në rritjen e transparencës, takim konsultues rajonal në Lezhë

Projekti STAR2, (Konsolidim i Reformës Administrative-Territoriale ), po mbështet 61 bashkitë e vendit për të përmirësuar transparencën dhe llogaridhënien për qytetarët, në përp uthje me detyrimin […]
May 1, 2018

Takim pune me gazetarë të medias vizive

UNDP Albania dhe Projekti STAR2 (Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale), në bashkëpunim me Ministria e Brendshme dhe Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore zhvilloi të martën […]
March 13, 2018

Qeveria Zvicerane vijon mbështetjen për Konsolidimin e Reformës Administrative-Territoriale Nënshkruhet marrëveshja e re financiare mes Qeverisë së Zvicrës dhe PNUD

Tiranë, 1 Dhjetor 2016 – Qeveria Zvicerane ka akorduar 500.000 dollarë për konsolidimin e mëtejshëm të reformës administrative-territoriale në Shqipëri. Marrëveshja u firmos sot nga Ambasadori i […]