August 13, 2018

Përfaqësues të 55 bashkive trajnohen për zbatimin e Kodit të Procedurave Administrative e Hartimin e Procedurave Standarte të Veprimit

Projekti STAR2, (Konsolidim i Reformës Administrative Territoriale) mbështet  bashkitë e Shqipërisë në ngritjen e kapaciteteve për zbatimin e Kodit të Procedurave Administrative dhe Hartimin e Procedurave […]
July 18, 2018

Scan TV/ Eksperti i IDM intervistë për Instrumentat për Transparencë e Llogaridhënie efektive të qeverisjes vendore

I ftuar në emisionin “Përtëfol”, Shefqet Bruka, Ekspert i lartë per Qeverisjen Vendore i Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim duke shpjeguar Instrumentat për Transparencë dhe Llogaridhënie […]
July 13, 2018

Drejtori i AMMV i ftuar në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore, z.Bekim Murati duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore […]
July 13, 2018

Drejtori i AMMV, Bekim Murati në emisionin 7 pa 5 në Vizion +

Drejtori i Agjencisë për Mbështetjen e Vetqeverisjes Vendore duke folur në Vizion + për mbështetjen që STAR2 po ofron për forcimin e qeverisjes vendore në Shqipëri. […]